brutalita aj ja chcem takeeeeDodike a Katka napísal:DS H O11 treba ho vycmuchat a navabit do klubu, misia urcena!!!![]()
Gusto, však ho zavolaj do klubu. Kamošagusto napísal:Šak to je môj kamoš z DS, Gyuri Szabó, veteránista do poslednej kvapky krvi. S týmto autom zbiera vavríny kade chodí. Do poslednej skrutky origo, kopec vecí pokúpil z angl. ebay-a. Bol som poctený, že som si mohol sadnúť, previezť sa ešte nie. Má v zbierke motorku, čo ich je na svete pár kúskov. Inak teraz sme sa bavili, že by chcel aj nejaké modernejšie volvo na denné jazdenie, ale ešte nie je rozhodnutý pre konkrétny model, ale bude to asi 850-ka.
No, šup šup snim do klubuBVolvo napísal:Gusto, však ho zavolaj do klubu. Kamošagusto napísal:Šak to je môj kamoš z DS, Gyuri Szabó, veteránista do poslednej kvapky krvi. S týmto autom zbiera vavríny kade chodí. Do poslednej skrutky origo, kopec vecí pokúpil z angl. ebay-a. Bol som poctený, že som si mohol sadnúť, previezť sa ešte nie. Má v zbierke motorku, čo ich je na svete pár kúskov. Inak teraz sme sa bavili, že by chcel aj nejaké modernejšie volvo na denné jazdenie, ale ešte nie je rozhodnutý pre konkrétny model, ale bude to asi 850-ka.
.
Tak sem hoď nejakú fotečku. Keď som ho videl na jar bolo ešte tak na pol ceste.tomaszvolen napísal:To čo je vo zvolene v unicome už je na kompletku včera som ho videl je velice ale velice krásne.
Ruku do igelitové sáčku a zakonzervovať.xc90brano napísal:Ved to je ten v Unicom ZV.videl som ho nazivo a aj pod kapotou.je to fakt krasavec,mohol som ho aj pohladkat
co to je? kde to je? je to na predaj ci sukromna vec?tomaszvolen napísal:To čo je vo zvolene v unicome už je na kompletku včera som ho videl je velice ale velice krásne.
http://firmy.autovia.sk/zvolen/auto-uni ... 3godIy0ALA" onclick="window.open(this.href);return false; ??samael napísal:Treba sa informovať v Unicom ZV,ale nemyslím že bude na predaj. Ale všetko je len otázkou správnej ceny